Tässä esittäytyvät HuRan kerho-ohjaajat. He toimivat tiiminä, mikä tarkoittaa, että muutama heistä on kerrallaan aina lauantaisin vetämässä Nappista ja Junnista. Tällä tavoin vetovastuuta saadaan jaettua usean harteille ja kerhot pidettyä elinvoimaisena!

Ilmoitahan itsestäsi meille mikäli sinä haluat mukaan tähän tähtiohjaajien remmiin! 

Meidän ohjaajilta kysyttiin seuraavaa:
1. Nimesi
2. Esittele itsesi max. kolmella lauseella. Kerro esim. mikä tallilla on parasta.
3. Jos olisit hevonen, millainen/mikä olisit

Nimi: Nea Paavola
2. Mun mielestä parasta heppailuharrastuksessa on löytää hevosen kanssa yhteinen sävel ja ymmärtää toinen toisiaan.
3.Jos olisin itse hevonen, olisin luonteeltani herkkä, sinnikäs ja säpäkkä. Tykkäisin monipuolisesti kaikenlaisista lajeista ja kokeilisin innolla aina uutta.

Nimi: Minea Lith
2. ⁠Olen ratsastanut ja hoitanut hevosia koko ikäni, ratsastuskoulutunneilla käymisen lisäksi aikani kuluu oman eläkeläisponini hoivailuun. Parasta hevosissa on oppia tuntemaan niiden yksilölliset eleet ja tavat toimia. Olen positiivinen ja helposti lähestyttävä ikuinen heppatyttö 🙂
3. Olisin ruoasta motivoituva reipas menijä, joka ajoittain käyttäisi hyväksi oikeuttaan laiskotella 😉

Nimi: Aamu Komulainen, Nappiksen apuohjaaja
2. Olen ratsastanut Husössä yli vuoden ja tietysti pidän hevosista! Oma hoitohevoseni Julle on lähellä sydäntäni, mutta myös Pilli on yksi suosikeistani.
3. Jos olisin hevonen olisin ehdottomasti Pilli, mutta vain hevosen mitoissa.

Nimi: Mä oon Selina, 14v, Nappiksen apuohjaaja
2. Rakastan hevosia ja yhteistyötä niiden kanssa.
3. Jos mä olisin hevonen, olisin Hannu: iso, kiltti, rohkea ja monen suosikki. Parhaat hetket tallilla syntyvät yhdessä kaikkien kanssa, niin hevosten kuin ihmistenkin! 🐴❤️

Nimi: Olen Hanna Sankari, lapsuuteni Husössä kasvanut ja sille tielle jäänyt.
2. Parasta hevosten kanssa on kiireettömyyden tunne ja hengailu. Parasta tallilla on hevosten lisäksi ystävät ja yhteishenki. Tallilla oleminen on paras keino paeta arjen kiireitä.
3. Jos olisin hevonen, olisin tarkka siitä miten minua käsitellään. Samalla kuitenkin olisin luotettava opetusmestari, joka opastaa mielellään uusia hevosihmisiä harrastuksen pariin. Viihdyn parhaiten laumassa, mutta toisinaan tykkään myös vetäytyä yksinäisyyteen rauhoittumaan.

Nimi: Sara Siivola
2. Olen sosiaalinen ja autan kaikkia mielelläni. Tallilla onkin parasta kun saa viettää aikaa ystävien ja heppojen kanssa ja samalla oppia uutta 🥰
3. Olisin tiilenpunainen suomenhevonen 🙂

Nimi: Hilla Eloranta
2. Moikka! Mä oon Hilla ja mun mielestä parasta tallilla on kaikki puuhailu ja varsinkin heppojen hoitaminen.
3. Lempiheppojani Husösta ovat Kaitsu ja Raipe, joten olisin kuin he.

Nimi: Miksu (Mikaela) Naumanen
2. Parasta tallilla on ystävät ja hevoset – yhdessä tietysti!
3. Jos olisin hevonen, olisin laumaelämää, kesälaidunta ja ruokaa rakastava (pieni) punainen tamma. Yrittäisin aina parhaani ja viestisin ratsastajalle selkeästi (liitelisin muina liipokkeina), kun hän tekee oikein.