HuRan seuravaatteet tilattavissa Rehevon verkkokaupasta

Voit tilata Husön Ratsastajien seuravaatteita kätevästi suoraan seura- ja tiimivaatteisiin erikoistuneen Rehevon verkkokaupasta. HuRan oma tilaussivu on osoitteessa https://www.rehevo.fi/category/237.

Tilattavana on mm. toppa- ja softselltakkeja, liivejä, t-paitoja, huppareita, collegetakkeja ja -housuja sekä päähineitä.

Seuravaatteet on valittu Rehevon valikoimasta sillä perusteella, että suurimmasta osasta löytyy kaikille sopiva koko, koska valittuja vaatteita on saatavilla sekä naisten (lady) mitoituksella että reilummalla unisex-mitoituksella. Myös lapsille on omia vaihtoehtoja. Värivalikoima on pidetty tarkoituksella maltillisena, että yhtenäisyys seuravaatteissa säilyy. T-paidoissa ja pikeepaidoissa on enemmän värivaihtoehtoja. HuRan seuravaatteiden valikoimaa on toki jatkossa mahdollista laajentaa, jos seuran jäsenet sitä toivovat.

Tilaussivu on auki ilman aikarajoitusta eli voit tilata tuotteita juuri silloin kuin itse haluat ja sinulla on niille tarvetta. Tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa ja ne lähetetään suoraan valitsemaasi postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Tuotteiden hinnat sisältävät tuotteen sekä siihen kuuluvat merkkaukset painettuna tai brodeerattuna. Takkeihin, liiveihin ja paitoihin tulee selkään Husön Ratsastajat -teksti ja rintaan HuRan logo. Myös oma nimi on mahdollista saada rintaan HuRan logon alle. Housuihin ja päähineisiin tulee pelkkä HuRan logo. Liukasta materiaalia oleviin vaatteisiin (toppatakit, liivit, fleece) logot ja tekstit brodeerataan, muihin painetaan.

Tuotteista on esillä kokotaulukot, joten mittaathan itsesi tarkkaan ennen tilaamista. Kokotaulukot ovat suuntaa antavia ja saattavat heittää noin 1–2 cm tuotteesta riippuen.

Huomioithan tilausta tehdessäsi, että palautus- ja vaihto-oikeus ei koske logomerkattuja tai nimikoituja tuotteita.

Jos tuotteiden valinnan tai tilauksen kanssa tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan Rehevon asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@rehevo.fi.