Ratsastusseuran jäsenyys
– liity Husön Ratsastajiin!

Ratsastusseuran jäsenenä saat käyttöösi sekä Suomen Ratsastajainliiton (SRL) että oman ratsastusseurasi jäsenedut. Pääset mukaan SRL:n ja ratsastusseuran koulutuksiin, tapahtumiin ja kerhoihin. Lisäksi voit suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Tervetuloa mukaan!

Iso osa Husön Ratsastajien jäsenistä harrastaa ratsastusta Husön Ratsastuskeskuksessa, mutta myös muilla talleilla ratsastavat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamme. Junioriratsastajien huoltajille jäsenyys on hyödyllinen, sillä täys- ja perhejäsenyyteen kuuluva urheiluvakuutus kattaa mahdolliset hevosen käsittelyssä tapahtuvat vahingot.

Voit halutessasi kuulua useampaan ratsastusseuraan samanaikaisesti, mutta kilpailutoiminnassa voit edustaa vain yhtä seuraa kalenterivuoden aikana.

Liittyminen Husön Ratsastajiin onnistuu helposti liittymislomakkeen kautta. Jäsenyytesi tulee voimaan, kun jäsenhakemuksesi on käsitelty ja olet maksanut jäsenmaksun.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittymisestä tai muista jäsenasioista, ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin Marja Uusiahoon, jonka yhteystiedot löydät täältä.