HuRa – 400 jäsenen ratsastusseura

Husön Ratsastajat ry eli HuRa on helsinkiläinen vuonna 1982 perustettu ratsastusseura. Suurin osa jäsenistämme on tuntiratsastajia, jotka harrastavat ratsastusta Husön Ratsastuskeskuksessa kauniissa Talosaaren kartanomiljöössä. Jäsenistöömme kuuluu tuntiratsastajien lisäksi myös oman hevosen omistavia ”yksäreitä”, joista osa kilpailee jopa kansainvälisellä tasolla saakka. Seuramme toiminta pyörii vapaaehtoisten voimin.

Järjestämme jäsenillemme vuosittain Nappis-, Junnis- ja Sennishevostaitokerhoja, joissa opetellaan tärkeitä hevostaitoja. Merkittävä toimintamuotomme on myös 8-10 kertaa vuodessa Husön Ratsastuskeskuksessa järjestettävät seurakisat, jotka tarjoavat seuran kaikille jäsenille matalan kynnyksen mahdollisuuden kilpailla koulu- ja esteratsastuksessa. Seurakisoihin osallistuaksesi et tarvitse omaa hevosta, sillä kaikki Husön Ratsastuskeskuksen tuntiratsastajat voivat osallistua kisoihin ratsastuskeskuksen hevosilla.  Vuosittain järjestettävä sääntökoulutus sekä ratsastukseen liittyvät lyhytkurssit ja teemaluennot ovat suunnattu kaikenikäisille jäsenillemme.

Seuran tavoitteena on, että jokainen seuramme jäsen kokee olevansa tärkeä, hän kehittyy ratsastajana, omaa hyvät hevostaidot sekä nauttii mukanaolosta. Tule mukaan seuran toimintaan!

Ratsastusseura Husön Ratsastajat