Kilpailut ja tapahtumat

HuRa järjestää vuoden 2024 aikana seuratason koulu- ja esteratsastuskilpailuja seuran kotitallilla Husössä kevät- ja syyskaudella.

Husön ratsastajien seurakisoihin voivat osallistua ensisijaisesti Husön ratsastajien jäsenet, mutta myös muiden seurojen jäsenet ovat tervetulleita kilpailemaan meille! Poikkeustapauksissa saatamme joutua rajaamaan kilpailut vain oman seuran jäsenille.

Ensikertalaisten kannattaa jutella ennen osallistumista opettajan tai valmentajan kanssa kisaamisesta sekä sopivasta luokka- ja hevosvalinnasta.

Kilpakelpoisuuteen vaaditaan seuran jäsenyys, vähintään seurakilpailulupa sekä kilpailusääntökoulutuksen suorittaminen.

HuRan järjestämiin seurakilpailuihin tulee Husön Ratsastuskeskuksen hevosilla osallistuvilla olla suoritettuna Kavioura-oppimisympäristön sääntökoulutus.

Lisätietoa tuntihevosella kilpailemisesta löydät täältä.

Kilpailukutsut, lähtölistat ja muut kisoihin liittyvät dokumentit julkaistaan SRL:n kilpailujärjestelmä Kipassa. Kilpailukutsun julkaisuista tiedotetaan seuran sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailutoiminta 2024

Kilpailuja järjestetään toimintasuunnitelman mukaisesti. Kilpailutoiminnan pääpaino on jäsenistölle soveltuvia luokkia sisältävien koulu- ja esteratsastuskilpailujen järjestämisessä.  Kilpailujen järjestäminen vaatii paljon vapaaehtoistyötä. Mikäli riittävä määrä sitoutuneita vapaaehtoisia onnistutaan rekrytoimaan, järjestetään kevät- ja syyskauden aikana neljät kilpailut.

Katso lisätietoja kilpailutoiminnasta täältä.

Alustava suunnitelma seurakilpailuista:

Kevät 2024

4.2.2024 Koulukilpailut

3.3.2024 Estekilpailut

7.4.2024 Koulukilpailut

5.5.2024 Estekilpailut

Syksy 2024

1.9.2024 Koulukilpailut (seuramestaruus)

6.10.2024 Estekilpailut (seuramestaruus)

3.11.2024 Koulukilpailut (kisat järjestetään, jos riittävästi vapaaehtoisia löytyy)

1.12.2024 Estekilpailut (kisat järjestetään, jos riittävästi vapaaehtoisia löytyy)