HuRan hevostaitokerhot

Husön Ratsastajien suositut hevostaitokerhot ovat Nappis, Junnis ja Sennis.

Nappis on 7-13 -vuotiaille suunnattu kerho, jossa opitaan hevosenhoidon perusteet. Kerhon päätteeksi on mahdollista suorittaa perushoitomerkki. Nappiksessa käydään läpi mm. tallikäyttäytymistä, hevosen hoitamista, varustamista ja taluttamista. Mikäli on kiinnostunut hankkimaan hoitohevosen ratsastuskoulusta, on Nappiksen suorittaminen tärkeää. Kerhossa paneudutaan myös hoitajien tehtäviin.

Junnis sopii perushoitomerkin suorittaneille jatkokurssiksi Nappiksen jälkeen. Siellä pääsee syventämään aiempia oppeja ja oppimaan paljon uutta. Junniksessa käsitellään mm. hevosen perustarpeita, rakennetta ja ruokintaa, loimittamista sekä varusteiden huoltoa. Hevosen hoitamista käsitellään perushoitomerkin tietoja syvällisemmin. Junniksen päätteeksi on mahdollista suorittaa Hoito I -merkki.

Sennis on aikuisratsastajien hevostaitokerho, jossa käydään läpi hevosen perushoitotoimenpiteitä sekä opetellaan käsittelemään hevosia oikein. Sennis sopii mainiosti myös nuorempien ratsastajien huoltajille.

Ilmoitamme Nappis-, Junnis- ja Sennis -kerhojen käynnistymisestä some-kanavillamme ja näiden sivujen Ajankohtaista-osiossa, joten seuraa ilmoitteluamme! Jos olet kiinnostunut kerhojen vetämisestä, niin ole rohkeasti yhteydessä seuran hallituksen jäseniin.