Jäsenlajit

Voit kuulua Husön Ratsastajiin juniori-, seniori- tai kannatusjäsenenä. Juniori- ja seniorijäsenyyksissä vaihtoehtona on myös perhejäsenyys, mikäli samasta perheestä vähintään yhdellä henkilöllä on Husön Ratsastajien täysjäsenyys.

Ratsastaja on seuran juniorijäsen vielä sen vuoden ajan, jonka aikana hän täyttää 18 vuotta. Tämän jälkeen ratsastajan on seuran seniorijäsen. Sekä juniorit että seniorit voivat olla joko täys- tai perhejäseniä. Täysjäsen saa kaikki SRL:n ja seuran jäsenedut. Perhejäsenen etuihin ei kuulu Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöskään myöntää kansallista A- tai B-kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeuksia, mutta muut SRL:n ja seuran jäsenedut kuuluvat myös perhejäsenelle.

Perhejäsen: muistathan ilmoittaa seuran jäsensihteerille, jos perheesi täysjäsen vaihtaa seuraa tai päättää jäsenyytensä kokonaan, tällöin oma jäsenyytesi muutetaan täysjäsenyydeksi.

Näiden lisäksi Husön Ratsastajiin voi kuulua kannatusjäsenenä, jonka etuihin eivät kuulu SRL:n jäsenedut. Kannatusjäsen voi osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin (pl. kilpailutoiminta kilpailijana) ja hän on oikeutettu seuran omiin jäsenetuihin.

Husön Ratsastajilla on myös kunniajäseniä, jotka ovat vuosien varrella seuran toimintaan merkittävästi vaikuttaneita henkilöitä.

Uusilta huralaisilta perimme liittymisen yhteydessä viiden euron suuruisen liittymismaksun.

Liittyminen seuraan onnistuu helposti liittymislomakkeella. Jäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden kerrallaan ja jatkuu automaattisesti, ellet ilmoita haluavasi päättää jäsenyytesi.

Seuran jäsensihteerinä toimii Marja Uusiaho, jonka tavoitat parhaiten sähköpostilla marja.uusiaho@kolumbus.fi