Kilpailuluvat

Kilpailuihin osallistuminen edellyttää ratsastajalta, että hän on maksanut seurajäsenmaksun sekä hankkinut tarvittavan kilpailuluvan.
Hevosen vuosimaksun tulee olla maksettu (kotimaassa aluekilpailuista ylöspäin) ja sen rokotusten tulee olla sääntöjen mukaiset.

Minkä luvan tarvitsen?

Harjoituskilpailut

Harjoituskilpailuissa riittää, että ratsastaja on jonkun ratsastusseuran jäsen tai ratsastajalla on Green Card. Husön Ratsastuskeskuksen hevosilla kilpailevalla on oltava suoritettuna seuran järjestämä kilpailukoulutus tai hyväksytty suoritus kilpailukysymyksistä, joista lisätietoa löytää täältä. Koska kilpailusääntöihin tulee muutoksia vuosittain, suosittelemme vahvasti, että kaikki kilpailijat osallistuvat vuosittain seuran järjestämiin kilpailusääntökoulutuksiin.

Seurakilpailut

Seuratason kilpailuita varten (esimerkiksi HuRa:n omat seurakisat) kilpailija tarvitsee itselleen seurakilpailuluvan, jonka voi ostaa Jäsenhuone-palvelusta. Kilpailuluvan voi hankkia, kun kuluvan vuoden jäsenmaksu on maksettu. Seurakilpailuluvan voi hankkia myös perhejäsen ja tällä kilpailuluvalla saa oikeuden kilpailla seurakilpailuissa kaikilla alueilla ja kaikissa lajeissa. Husön Ratsastuskeskuksen hevosilla kilpailevalla on oltava suoritettuna seuran järjestämä kilpailukoulutus tai kilpailukysymykset tehtynä, katso tarkemmat ohjeet täältä.

Ajantasaiset tiedot seurakilpailuluvan hinnoista ja hakemisesta löydät SRL:n sivuilta