HuRa järjestää vuosittain kilpailusääntökoulutuksen, jota suosittelemme kaikille kilpaileville jäsenillemme! Vuoden 2023 sääntökoulutus järjestetään lauantaina 18.3. klo 15.30 Husön Ratsastuskeskuksen ratsutuvassa, minkä lisäksi osallistuminen on mahdollista myös Teamsin välityksellä. Kouluttajana toimii kokenut tuomari ja kansainvälinen stewardi Pia Myrskog.

Ilmoittaudu koulutukseen Marjo Haataiselle (etunimi.sukunimi@gmail.com) viimeistään 17.3. ja kerro ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko etänä vai paikan päällä Husössä.

Sääntökoulutus on ilmainen huralaisille ja alle 15-vuotiaiden jäsenten huoltajille. Muille koulutus maksaa 10€. Maksun voi suorittaa HuRan MobilePay-numeroon 81585 tai seuran pankkitilille, jonka numero löytyy HuRan nettisivujen alapalkista.

Koulutus on suunnattu erityisesti seuratason kilpailuihin osallistuville ratsastajille, mutta aivan alkeista ei lähdetä liikkeelle. Tutustu siis etukäteen Suomen Ratsastajainliiton sivuilta löytyviin kilpailusääntöihin, joiden hallitseminen on edellytyksenä kilpailuihin osallistumiselle. Löydät säännöt SRL:n sivuilta Materiaalit-kohdasta.

Tervetuloa kouluttautumaan!