Mitä ja Kenelle?

Oletko joskus pähkäillyt milloin pitäisi mennä verkkaamaan? Haluaisitko harjoitella letittämistä? Onko verryttelyn suunnitteleminen vaikeaa? Olemme varmasti kaikki joskus pohtineet näitä asioita. HuRa järjestää kilpaileville ja kilpailemisesta kiinnostuneille jäsenilleen koulutusiltapäivän. Kyseessä ei siis ole virallinen kilpailusääntöihin keskittyvä koulutus vaan käytännönläheisempi opastus seurakisapäiviin. Käsittelemme koulutuksessa seurakisapäivää ja siihen liittyviä asioita niin koulu- kuin estekisojenkin näkökulmasta.

Tiesitkö, että alle 15-vuotiaan kilpailijan osalta kilpailukelpoisuudesta vastaa urheilijan huoltaja? (SRL:n kilpailusäännöt) Toivotamme tervetulleeksi myös huoltajat mukaan yhteiseen iltapäivään! Koulutus on maksuton HuRalaisille sekä HuRalaisten huoltajille.

Iltapäivän aikana opit…
– Suunnittelemaan milloin pitää mennä verryttelemään (este- ja koulukisat, juokseva ja kiinteä verryttely)
– Harjoittelemaan turvallisen verryttelyn sääntöjä sekä suunnittelemaan millainen voisi olla hyvä verryttely
– Hevosen kilpailuvarustukseen kuuluvia toimenpiteitä kuten kilpailunumeron kiinnittäminen ja punaisen rusetin kiinnittäminen
– Ratsastajan kilpailuvarustukseen liittyviä asioita
– Letittämään (valintasi mukaan lettareilla tai ompelemalla)
– Iltapäivän lopuksi osallistujat suorittavat loppukokeen, jossa kerrataan päivän aikana opittuja asioita

Missä ja Milloin?

Koulutusiltapäivä järjestetään lauantaina 29.4. klo 13.30-16.30 (sisältää tauon) Husön Ratsastuskeskuksessa. Aloitamme iltapäivän Ratsutuvassa, mutta olemme lisäksi säästä riippuen joko ulkona tai tallissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Miksulta:
mikaela.dahlberg93(at)gmail.com