ESRA, SRL ja Vermo järjestävät yhteistyössä Ratsastajaravit – tunne hevonen monipuolisesti -tapahtuman Vermon raviradalla keskiviikkona 5.6. Tapahtuma on maksullinen, mutta HuRa tukee retkelle osallistuvia jäseniään (30 ensimmäistä ilmoittautunutta) niin, että hinnaksi jää 15 euroa / osallistuja.

Tapahtumassa psykologi ja ratsastusterapeutti Freja Dahl-Lehikoinen luennoi hevosen ja ihmisen välisestä ainutlaatuisesta vuorovaikutuksesta ja luvassa on muitakin mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä ohjattu tutustuminen tallialueelle. Klo 18 alkavia raveja päästään seuraamaan ravintolakatsomon pöydistä ja samalla on tarjolla tapahtuman hintaan sisältyvä buffet-illallinen.

Tapaamme Vermossa ravintola Ravillassa klo 16.30 alkaen. Paikan päälle pääsee hyvin julkisella liikenteellä, mm. uusi pikaraitiovaunu 15 kulkee Itäkeskuksesta melkein Vermon porteille.

Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään torstaina 30.5., johon mennessä myös osallistumismaksu (15 euroa) on maksettava HuRan MobilePay-numeroon 81585. Muista merkitä maksuun osallistujan nimi, jos se on eri kuin maksaja!

Ratsastajaraveista löytyy tietoa myös täältä. Tervetuloa mukaan!