HuRan kisakausi jatkuu kesätauon jälkeen syyskuun alussa järjestettävillä koulukisoilla, joiden yhteydessä ratkotaan juniori-, seniori- ja veteraaniseuramestaruudet. Seuramestaruuksista löytyy lisää tietoa täältä. Kilpailukutsu löytyy tuttuun tapaan Kipasta. Varmistathan hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä, että ratsastusseurajäsenyytesi on voimassa ja olet hankkinut kilpailuluvan!

Sujuvan ja turvallisen kilpailemisen edellytyksenä on, että osallistujat hallitsevat kilpailusäännöt hyvin. Suomen Ratsastajainliiton Kavioura-oppimisalustalta löytyy vuosittain päivitettävä kilpailusääntökoulutus, joka on suunnattu erityisesti aloitteleville kilpailijoille. Husön Ratsastuskeskus Oy ja HuRan johtokunta ovat yhdessä päättäneet, että tämän SÄÄNTÖKOULUTUKSEN SUORITTAMINEN ON PAKOLLISTA kaikille Husön Ratsastuskeskuksen tuntihevosilla kilpaileville ratsastajille. Koulutuksen suorittaminen kestää noin 1-2 tuntia. Suosittelemme, että nuoremmat kilpailijat käyvät koulutusmateriaalin läpi yhdessä huoltajan kanssa, sillä alle 15-vuotiaan kilpailijan kilpailukelpoisuus on huoltajan vastuulla.

Kaviouralle pääset kirjautumaan täältä. Kirjautumisohjeet ovat samat kuin kirjauduttaessa Jäsenhuone-palveluun, ohjeet löytyvät osoitteesta https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/.

Jos osallistut HuRan syyskuun koulukisoihin, toimita todistus Kaviouralla suorittamastasi koulutuksesta HuRan sähköpostiin (info.husonratsastajat@gmail.com) viimeistään pe 1.9.

Tervetuloa kilpailemaan!