Husön Ratsastajien sääntömääräinen syyskokous järjestetään Husön Ratsastuskeskuksen ratsutuvassa torstaina 16.11. klo 18 alkaen. Kokouksessa käsitellään seuran säännöissä määritellyt asiat, joista tärkeimpiä ovat tulevan vuoden toimintasuunnitelman hyväksyminen ja jäsenten valitseminen seuran johtokunnassa erovuorossa olevien jäsenten tilalle. Tämän vuoden syyskokouksessa käsitellään myös sääntömuutoksia.

Toimintasuunnitelmassa päätetään mm. vuoden 2024 seurakilpailuiden määrä. Perinteisesti HuRa on järjestänyt kahdeksat seurakilpailut vuosittain, mutta määrää joudutaan mahdollisesti vähentämään, mikäli uusia vapaaehtoisia järjestäjiä ei löydy. Nyt kannattaa siis toimia ja tulla mukaan syyskokoukseen, jos haluat, että kilpailuita järjestetään jatkossa entiseen tapaan ja olet valmis osallistumaan järjestelyihin.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi syyskokouksessa jaetaan HuRan ja Husön Ratsastuskeskuksen tunnustuspalkinnot eri kategorioissa ansioituneille henkilöille.

Kokouksessa on tarjolla myös syötävää, joten oikean määrän varaamiseksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan etukäteen tämän linkin kautta viimeistään sunnuntaina 12.11.

Tervetuloa vaikuttamaan Husön Ratsastajien toimintaan!