Uuden vuoden myötä ratsastusseurajäsenyyden maksaminen on ajankohtaista

Ratsastusseurajäsenyys on voimassa aina kalenterivuoden ajan, joten nyt vuoden vaihtuessa myös jäsenmaksukausi vaihtuu. Vuonna 2023 jäsenmaksunsa maksaneiden huralaisten vakuutusturva on voimassa tammikuun 2024 loppuun ja myös vuoden ensimmäinen Hippos-lehti tulee automaattisesti kaikille edellisenä vuonna jäsenmaksunsa maksaneille.

Jos jatkat Husön Ratsastajien jäsenenä, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin maksaa jäsenmaksusi. Jäsenmaksulaskut ajetaan Ratsastajainliitossa heti tammikuun ensimmäisinä päivinä ja ne ovat heti tällöin maksettavissa Jäsenhuone-palvelussa, jonka löydät osoitteesta oma.ratsastus.fi. Jäsenhuonekirjautumiseen löydät ohjeet täältä.

Suosittelemme maksamaan jäsenmaksut Jäsenhuone-palvelussa

Kun maksat jäsenmaksusi Jäsenhuone-palvelussa viimeistään 10.1., siitä ei lähde paperilaskua. Säästämme näin sekä luontoa että seuralle postituksesta aiheutuvia kuluja. Lisäksi SRL arpoo kaikkien 10.1. mennessä jäsenmaksunsa Jäsenhuoneessa maksaneiden kesken kymmenen kahden hengen lippupakettia joko Helsinki Horse Show´hun tai Hevoset-messuille. Eikä tässä kaikki: kun maksat jäsenmaksusi Jäsenhuoneessa viimeistään 10.1., saat 25 %:n alennuskoodin Hööksin kivijalkamyymälöihin!

Tarkista jäsenmaksulaskustasi, että seurasi ja jäsenlajisi ovat oikein. Maksaessa on myös tärkeää käyttää laskussa olevaa maksuviitettä, jotta maksu kirjautuu oikealle jäsenelle.

Mikäli et maksa jäsenmaksulaskuasi Jäsenhuone-palvelussa, saat paperilaskun kotiisi tammikuun puolivälin jälkeen. Laskun eräpäivä on 30.1.2024.

Kilpailuluvat

Kilpailuluvan hankkiminen onnistuu kätevästi Jäsenhuone-palvelussa vaikka samalla kun maksat jäsenmaksusi. Huomioithan, että jos et maksa jäsenmaksulaskuasi Jäsenhuoneessa, menee maksun kirjautumiseen muutama arkipäivä, eikä HuRalla ole mahdollisuutta nopeuttaa maksun siirtymistä omasta pankistasi SRL:n tilille. Tämä on tärkeää huomioida erityisesti, jos olet osallistumassa kilpailuihin heti uuden vuoden alussa, jolloin vuoden 2023 kilpailuluvat eivät enää ole voimassa. Huolehdi siis siitä, että olet maksanut jäsenmaksusi ajoissa, jotta myös kilpailuluvan hankkiminen onnistuu ongelmitta!

Seurasta eroaminen

Toivomme että mahdollisimman moni valitsee HuRan seurakseen myös vuodelle 2024! Jos kuitenkin vaihdat seuraa tai jätät ratsastusseurajäsenyyden kokonaan tauolle, ilmoita tästä mahdollisimman pian seuran jäsensihteerille Marja Uusiaholle (etunimi.sukunimi@kolumbus.fi). Kun ilmoitat eroamisestasi ajoissa, merkitään jäsenrekisteriin että olet eronnut omasta toiveestasi.

Apua saatavilla

Seuran jäsensihteeri Marja Uusiaho auttaa mielellään mahdollisissa pulmatilanteissa ja parhaiten tavoitat hänet sähköpostilla. Onnellista uutta ratsastusvuotta kaikille huralaisille!